9

Komentari (9)

magistar
Ministre što ne pomognete sarajevskim klubovima infrastrukturno, organizaciono, budžetski pa da mogu parirati Zrinjskom i Borcu i sutra da dostojno predstavljaju BiH u Europi, a ne politička priča u prazno
pjanke.sa
Hahaha nije vam se dosta pomoglo? Te odbili vam dugove, te dali 800 hiljada. Daj opet i opet jer ste nesposobni i navkli da vam se samo daje.
hzsg
Jeli to onaj ministar što se je otvoreno stavio na stranu manjeg sarajevskog kluba, zabranivši navijacima Sarajeva prisustvo na zadnjem derbiju. OSTAVKA MINISTRE ODMAH, TVOJA POMOC NIJE POTREBNA.
Ibrahimbeg
Ovo trebaju podržati svi u BiH vladi, koji vole BiH i sport BiH.Krajnje je vrijeme prvo trebamo zaštititi državu BiH od Dodika, Čovića i svih drugih neprijatelja BiH. Kada to odradimo imat će mo sve u državi BiH normalno. Vico, Beus i slijede svoje dželate i evo unijeli su i u fudbal.Reprezentacije nemamo pa hoće da i klubova Bošnjačkih nema nigdje.
Manager
Dje se ba oglasio? Na radio oglasima?
dzuis
Vec dugo vremena grad Sarajevo je na udaru ostatka drzave, kako na politickom tako i na sportskom polju, krajnje je vrijeme da se politicke strukture kantona suprostave samovolji politicara i sportskih mesetara iz RSa koje rukovodi SNSD, puna podrska ministre, bar vi znate sta su uradili od rukometne reprezentacije dok niste rastjerali Rsovce.
Kakaks
Sudija hoštapler seoski
jassony
E moj ublehasu, idi maltretiraj zenu nasilnice prodati ti se nasao oglasavati hebo te kartelas dinokio
Ajax11
Plaho se vi borite preko FB
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.