18

Komentari (18)

BordoBijeli
Grahovac yebem li ti pomrlu bracu na Kosovu.Popusite nam qurac i ti i oni djecu vam cetnicku yebemo
user1694422839
Da vidim sad savez na djelu koliko ce ih kazniti utakmica ne igranja u BL.Ko sto su Sarajevo kaznili.Rasisticko vrijedjanje ne smije proci nezapazeno.A ti Jovo Lukicu dodji na Kosevu pa se mangupisi vidjet cu tu hoces li smjeti.
BosanskaSvedska
Traktoristi su to a svi znamo ko su to!
Kyle8812
Krezavi traktoristi ne znaju ni vrijedjati kako treba,o ovoj šačici “ultrasa” ne treba trošiti rijeci.Samo nek oni skandiraju za Kosovo stvari a Kosovo ce ubrzo u EU kao i mi (samim tim i oni).Samo ove naše prodane duše nek nam popuše k,Duric,Dzemidzic i ostali u savezu i njihove potrcke,Peljto,Kazlagic,Halkic,Nanic,Topalovic i ostali klosari haram im bilo svaka marka za ovakvo sudjenje u sve ih utrošili na lijecenje svojih najmilijih od srca im to zelimo.
Drakula
2000km kazne max i to je to,jer od ove sugave zemlje sto je dala majmunima da vode savez ni ne ocekujem nista vise. Siroki Brijeg je 3 4 puta uradio ono sto je Sarajevo jednom njima i od ta 3 4 puta jednom su kaznu dobili jos plus registrovali su im pobjedu 3 0 nakon pogodjenog igraca Sarajeva u glavu tupim predmetom kada su se povukli sa terena. Sarajevo je jednom to uradili i kaznu je dobilo ogromnu.
Manager
Ko im je dao da vode savez?
Drakula
Drzava nije sigurno narod. Sjedi 50 kerova u savezu koji nemaju veze sa fudbalom. Pogledaj HNS i NSBIH zato oni i jesu tu gdje jesu jer imaju ljude koji su igrali nogomet. Kod nas je politicki i nikad ne treba otici ni na jednu utakmicu repke jer njima idu poeni. Kaze mi idemo zato sto volimo BiH,samo gas dajete i njima vjetar u ledja da vas ebu u zdrav mozak
user1703417269
Peljto zasro smije sudit protiv lajpciga a usranom borcu nesmije.
juve10
Sačekat kaznu pa na revanšu duplo više uraditi sve ono za šta borac ne bude kažnjen
user1676114259
Peljto je trebao dati crvene Djuricku i Lukicu
jassony
Mogu cetnicka orgijanja, moze davljenje i bacanje igraca na zemlju proci nekaznjeno, zamasceni krmojedi jos im samo gusle fale sjeme im se zatelo genocidno
Yebem li vam pokoljenje cetnicko. Sjeme vam se zatrlo genocidno majku vam yebem. Nema sa vama napretka bagro lojava
Almir5556
Peljto Vicina kujica
Nautica
hoce li biti suspenzija stadiona ?
Kyle8812
Hoce mozda ce ima cak suspendovati semafor ?
pizaro01
Baš ****na komisija smije i pomisliti da kazni borac
SonPen1946
kazna, milja maraka
JedanIzMostara
Sta drugo očekivati od ćetalja i od ćetaljskog saveza xd
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti