Sarajevo otputovalo u Zenicu, Marinović poveo 23 fudbalera

Sutra meč sa Celticom

Sarajevo otputovalo u Zenicu, Marinović poveo 23 fudbalera

A. Beganović

Aktuelni bosanskohercegovački prvak sutra će odmjeriti snage sa Celticom u okviru play-offa Evropa lige.

Ekspedicija FK Sarajevo otputovala je za Zenicu gdje će meč biti odigran, a danas će od 18:00 izabranici Vinka Marinovića trenirati na Bilinom Polju.

U Zenicu je Marinović poveo sljedeće igrače: Dizdarević, Džafić, Kovačević, Hebibović, D. Hodžić, Bešić, Miličević, Dupovac, Šerbečić, Pidro, Salčin, Islamović, Oremuš, Đokanović, Sušić, Pejović, Cruz, Fanimo, Jukić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Handžić.

Podsjetimo, biće ovo peti put da Sarajevo ima priliku igrati play-off nekog evropskog takmičenja. Četiri puta Bordo tim se nije uspio "dokopati" grupne faze, a nepremostive prepreke su bili Dinamo Kijev, Basel, Cluj i Borussia Moenchengladbach.

Dodajmo i da će danas u Bosnu i Hercegovinu stići fudbaleri Celtica. Njihov dolazak u Sarajevo planiran je za 18:45.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nekodaleko
Dobro nam dosli i aBd da grupe budu na Bilinom Sretnoo
22 0
Maatija
Momci samo jedan gol i brani do kraja. Glavom na kopačku!!
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi