Sarajevo danas predstavlja najzvučnije pojačanje do sada

U nedjelju je obavljena prozivka

Sarajevo danas predstavlja najzvučnije pojačanje do sada

Admin Čaušević

Vjerovatno niti u jednom premijerligašu neće biti toliko promjena kao što je to slučaj u FK Sarajavo.

U Bordo timu u nedjelju je obavljena prozivka, a nakon današnjih ljekarskih pregleda slijede i treninzi pod palicom novog stručnog štaba na čelu sa Feđom Dudićem.

Dudić je već otpisao neke od "legionara" iz svlačionice pa su tako višak postali dosadašnji kapiteni Krste Velkoski, Amer Dupovac i Anel Hebibović, dok se više ne računa i na Adnana Šećerovića, Kerima Palića i Mirka Oremuša.

Do sada su ekipu pojačali Ivan Ikić, Frane Čirjak i Nemanja Tomašević, a tokom dana će biti angažovano i najzvučnije pojačanje do sada.

Već ranije se pisalo o dolasku makedonskog defanizvca Vlatka Drobarova koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača prvenstva Bugarske.

Ovaj 29-godišnjak će danas u jutarnjim satima obaviti ljekarski pregled, nakon čega slijedi potpis ugovora i predstavljanje.

Drobarov je u rodnoj zemlji između ostalih igrao za Vardar, a nastupao je još u Meksiku, Armeniji, na Kipru, u Saudijskoj Arabiji i u Indiji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Cherno More je upisao 32 nastupa i dao jedan gol minule sezone. Ima i pet nastupa za U21 reprezentaciju Makednije, ali nije nastupao za seniore te zemlje.

Makedonac neće biti posljednje pojačanje Bordo tima, a dolazak novih lica u svlačionicu Bordo tima se očekuje u narednom periodu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647010875
Kako ove Suljo Krpic ubaci u gol sa loptom. Samo da hoce doci u Zelju da vas trpa hahahahaha
10 20
user1022
Od zvucnosti jedva sluh sacuvo.
12 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi