Fanimo potpisao: "Želim postići 15 golova"

Da li će se 'probuditi' nakon pauze?

Fanimo potpisao: "Želim postići 15 golova"

S. Mlaćo
Nekadašnji član FK Mladost Doboj Kakanj i FK Sarajevo Matthias Fanimo pronašao je novi klub.

Fanimo se skrasio u 1. HNL, tačnije Slaven Belupu.

Danas je saradnja ozvaničena i u Slaven Belupu se nadaju da će Englez biti pojačanje za novu sezonu.

To je svakako veoma upitno, s obzirom da je Fanimo nakon odlaska iz FK Sarajevo bio bez kluba, a njegova karijera odavno je u silaznoj putanji.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi, ljudi stoje i tekst "JAKO BELUPO"

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na Koševu je napravio i skandal kada je odbio da bude u konkurenciji za jedan od susreta poslije odluke trenera da neće biti u prvih 11, što svakako nisu maniri profesionalaca.

“Upoznat sam sa kvalitetom Hrvatske lige, a prvi dojmovi kluba su sjajni. Čini se kao pravi obiteljski klub te sam obavio razgovore sa trenerom i sportskim direktorom koji su me u sve dobro uputili. Jako sam zadovoljan i veselim se biti ovdje. Osobni ciljevi za ovu sezonu samo su vratiti se igranju i vratiti se golovima čim je prije moguće, nadam se da ću uspijeti postići 15 golova, a sve iznad toga bilo bi sjajno“, rekao je Fanimo nakon predstavljanja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

henna
Pokenjam ti se usta . Ćao
3 3
CL14
Lajte kerovi
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi