5

Komentari (5)

rabodimis
Almir5556
Ustat pa spomenut gospodin Simon Rozman!!!
Ham0
Gospodski od Rozmana. Svaka cast. Sto se tice Penarande nadam se da vise nikada nece zaigrati u dresu FKS. Fudbal je kolektivna igra a on igra sam za sebe. Statisticki izgubi 90% lopti koje dobije. Jedna velika NULA od igraca!
user1619624678
Pokazao si da nemaš pojma o fudbalu i da si karkter ****e. Čovjeka krvnički povrijede i to ovo napišeš. Ja bi te zamolio da ne pratiš Sarajevo nikada više ukočiko si i pratio
Ham0
Ko pise o povredi glupane? Penaranda nije nikakav igrac i to je fakt. Statisticki izgubi 90% lopti koje dobije jer je sebican i igra sam za sebe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.