Poznati sastavi za duel Sarajeva i GOŠK-a

Pripremna utakmica

Poznati sastavi za duel Sarajeva i GOŠK-a

Haris Zilić

Na stadionu "Asim Ferhatović Hase", danas će prijateljski susret odigrati Sarajevo i GOŠK Gabela.

Tim iz Gabele je na sredini prirpema za početak nove sezone u prvoj ligi FBiH, dok je za Bordo tim ovo generalna proba pred početak Prmeijer lige BiH.

Poznati su i početni sastavi za ovaj duel.

SARAJEVO: Dizdarević, Aničić, Mujakić, Tomašević, Salčin, Čirjak, Đokanović, Čataković, Varešanović, Džafić, Mulahusejnović.

GOŠK: Bobić, Dujaković, Šuta, Ramljak, Baltić, Radulović, Zarić, Nižić, Hasukić, Hrelja, Šero.

Prije duela protiv GOŠK-a Sarajevo odigralo i dva meča na pripremama u Sloveniji gdje su remizirali 1:1 sa TSC-om i izgubili od Celja 2:0.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije