Sarajevo i Čelik svoj susret igraju u petak

Otvaraju 13. kolo

Sarajevo i Čelik svoj susret igraju u petak

A. Čaušević

Sarajevo i Čelik će međusobnim duelom otvoriti 13. kolo Premijer lige. 

Nakon oktobarske reprezentativne pauze premijerligaši će se vratiti svojim obavezama. Na programu je 13. kolo koje će se igrati tri dana. 

Jedan od derbija, uzimajući tradiciju i rivalitet, igrat će se na stadionu Asim Ferhatović Hase, a sastat će se Sarajevo i Čelik.

Bordo tim i zenički Crno-crveni će snage odmjeriti u petak, 17. oktobra, a tačna satnica još uvijek nije određena. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema nezvaničnim informacijama početak meča bi trebao zakazan za 18 sati. Definitivna satnica bi trebala biti potvrđena sutra. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ForzaLikCE
Naprijed Čelik!
2 4
pjanke_1
Idemooooo. Postujemo Celik ali bodovi ostaju nama!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti