Sarajevo i Široki kao favoriti i pod imperativom pobjede

Sarajevo i Široki kao favoriti i pod imperativom pobjede

E. Škorić

Posljednje dvije utakmice 13. kola Premijer lige BiH odigrat će s danas.

Na Koševu će Sarajevo kao veliki favorit ugostiti ekipu Posušja, ali s obzirom na slabiju formu u posljednje vrijeme, pobjeda se bordo timu danas nameće kao imperativ.

Što se tiče gostiju, oni se nalaze u zoni za ispadanje pa će svakako rasterećeni istrčati na najveći bh. stadion, s nadom da mogu osvojiti barem bod, što bi za njih bio ogroman uspjeh.

Svoju formu želi popraviti i Široki Brijeg, koji igra dosta promjenjljivo, ali danas želi da na Pecari savlada Rudar iz Prijedora i da se otisne prema vrhu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je trenutno na četvrtom mjestu sa 18 bodova, dok lider Zrinjski ima čak 12 bododa više. Što se Širokog tiče, tek je na osmom mjestu sa skromnih 12 bodova.

Oba ova meča igraju se danas od 17 sati i na oba su domaćini poprilični favoriti, no ove sezone smo itekako navikli na razna iznenađenja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi