Sarajevo i Zrinjski traže iskupljenje

Na programu preostali mečevi 3. kola

Sarajevo i Zrinjski traže iskupljenje

A. Čaušević

Treće kolo Premijer lige BiH bit će kompletirano danas nakon što su jučer odigrane utakmice Željezničar - Borac i Široki Brijeg - Velež. 

Željezničar je pobijedio Borac s 2:1 i tako povećao pritisak na glavne konkurente u borbi za vrh, dok su na Pecari u odličnom meču Široki Brijeg i Velež odigrali 2:2.

Najviše pažnje danas privlači utakmica na stadionu Asim Ferhatović Hase izmđu Sarajeva i Tuzla Cityja. Bordo tim će tražiti iskupljenje za remi s Mladosti (2:2) u prethodnoj utakmici.

"Svaka je utakmica teška tako i protiv Tuzla Cityja. To će biti još teža utakmica nego ova protiv Mladosti, ali jednostavno mi ćemo se morati podići i odigrati jednu kvalitetnu utakmicu kako bismo popravili utisak iz prethodnog meča", rekao je Vinko Marinović u najavi utakmice.

Tuzla City na naš najveći stadion sigurno dolazi da se nadigrava. Zlatan Nalić na raspolaganju ima vrlo konkuretan tim te nas u najavi sigurno očekuje zanimljiv meč.

Kladionica Mozzart nudi odlične kvote za meč koji počinje u 17 sati, a kompletnu ponudu možete pogledati ovdje.

Iskupljenje će tražiti i Zrinjski. Plemići se nisu proslavili u gradskom derbiju i nalaze se pod imperativom pobjede u duelu s Radnikom. Bijeljnici su podmladili tim, ali imaju nekoliko "starih lisaca" u timu pa Plemićima sigurno neće biti lako.

"Radnik dobro poznajem, pogotovo ja jer sam u tom klubu proveo jedan lijep period. Sigurno da će i oni doći ovdje da poslije lošeg starta u sezoni pokušaju da se oporave i uzmu ono što oni misle da im treba. Ipak, ubjeđen sam u to da ova ekipa ima kvalitet i karakter i da jedan poraz ne može utjecati na njih. Nadam se dobroj utakmici i pobjedi Zrinjskog", rekao je Mladen Žižović u najavi meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret na stadionu Pod Bijelim brijegom počinje u 19 sati. Mozzart nudi odlične kvote, a vašu opkladu možete ostaviti ovdje.

U preostala dva meča sastat će se ekipe bez pobjeda u prva dva kola. Od 17:30 na programu su mečevi Krupa - Olimpik i Sloboda - Mladost DK.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Bgm Azmirovci favoriti na Koševu, Sarajevo rutočina od ekipe po trenutno prikazanom.
7 6
MSOZ101
Kovačević Hodžić-Šerbečić-Dupovac-Pidro Oremuš-Miličević Tatar-Rahmanović-Jukić Ahmetović
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi