Sarajevo ima veliku priliku da ponovo preuzme vrh Premijer lige BiH

Zaostali meč protiv Olimpika se igra danas

Sarajevo ima veliku priliku da ponovo preuzme vrh Premijer lige BiH

M. Šljivak

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine FK Sarajevo danas ima veliku šansu da ponovo preuzme vrh Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim danas na Otoci igra zaostali susret iz četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv gradskog rivala Olimpika i imat će veliku šansu da dođe do nova tri boda.

Naravno, tim Vinka Marinovića je veliki favorit u ovom duelu. Eventualnom pobjedom ide na prvo mjesto sa utakmicom više od Željezničara, ali su u Bordo tabori svi uvjereni u trijumf.

"Imamo širok roster i jedan veliki izbor igrača tako da ćemo sigurno spremni dočekati tu utakmicu", rekao je Marinović pred ovaj duel.

Trener Sarajeva neće moći računati na povrijeđenog Hrvoja Miličevića.

Sa druge strane u Olimpiku itekako znaju da su autsajderi u ovom meču, ali se predati neće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poznajem ekipu Sarajeva veoma dobro. Znam da se radi o kvalitetnoj ekipi i tako ćemo mi postaviti svoju igru na osnovu ekipe Sarajeva, koja ima stvarno kvalitetne igrače i trenutno se nalaze u dobroj formi.Nekoliko standardnih igrača neće igrati protiv Sarajeva. Ne umanjem kvalitete ovih igrača koji će početi utakmicu protiv Sarajeva, niti tražim alibi, ali jedini problem je što je malo vremena da išta uradim, jer faktički nedostaje pola ekipe. Vidjet ćemo na terenu šta će se dešavati", rekao je pred utakmicu trener Olimpika Esad Selimović.

Susret Olimpik - Sarajevo igra se od 16:30 sati, a na ovaj meč možete se kladiti u kladionici Mozzart. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
A Željo utakmicu manje , privremeno mogu bit prvi
4 7
pjanke.sa
Bez opustanja i podcjenjivanja! Naprijed Sarajevo!
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.