Veliki broj navijača i danas uz Sarajevo bez obzira na zabranu

Došli u Kakanj podržati svoj tim

Veliki broj navijača i danas uz Sarajevo bez obzira na zabranu

E. Škorić

Nogometaši Igmana i Sarajeva sastaju se danas od 17:30 sati na stadionu u Kaknju.

Biće ovo meč petog kola Premijer lige BiH. Bordo tim je doživio katastrofu u srijedu navečer u Zenici, kada je sa 5:1 izgubio od Tuzla Cityja, pa izabranici Feđe Dudića danas nemaju izbora osim da pobijede i da se na taj način iskupe vjernim navijačima.

A navijači ne zakazuju od samog početka nove sezone. Kao i u prošlim utakmicama, ponovo će igrači Sarajeva imati ogromnu podršku.

Veliki broj navijača iz Sarajeva stigao je u Kakanj privatnim vozilima i u "civilu" pošto je snazi zabrana gostujućih navijača kada se igra na neutralnim terenima.

Podsjetimo da Igman svoje mečeve do završetka radova na stadionu mora da igra izvan Konjica, pa se odlučio za Kakanj.

Oglasi

Igman je odigrao dva meča u debitanskoj sezoni u Premijer ligi i upisao dva poraza, oba sa 1:0. Sarajevo ima devet bodova u četiri odigrana meča i imao je sjajan početak sezone dok nije došao taj meč sa Tuzlom.

Adnan Elezović, trener Igmana, odlučio se za sljedeće igrače:

Ćeman: Duraković, Bešagić, Velić, Drljević, Hrelja, Hebibović, Bodul, Mahmić, Jakupović, Ramić.

S druge strane, Feđa Dudić će na teren MGM Farm Arene poslati ovih 11 fudbalera:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šahinović, Trako, Drobarov, Musa, Tomašević, Đokanović, Čirjak, Ikić, Suljić, Varešanović, Džafić.

U ovom susretu vidjet ćemo ili historijski bod ili bodove za Igman u Premijer ligi ili povratak Sarajeva na pobjedničke staze nakon debakla protiv Tuzla Cityja 1:5.Petog kola što se tiče, još ima da se odigra duel Širokog Brijega i Zrinjskog, koji je odgođen zbog nastupa Zrinjskog u Konferencijskoj ligi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Najbolji navijaci u BiH i sire
1 11
Mostarac94
Ispade samo FKS prati svoj klub hahahah pa eno i na Sobodinoj bilo i na Velezovoj i na Borcevoj pa niste pisali nista xD
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije