Sarajevo ponovo na Koševu i to sa novim kapitenom, Horde zla pripremile pikantne parole

Bordo tim je domaćin Tuzla Cityju

Sarajevo ponovo na Koševu i to sa novim kapitenom, Horde zla pripremile pikantne parole

Admin Čaušević

Sarajevo će borbu za izlazak na evropsku scenu nastaviti svojim prvim susretom na stadionu Asim Ferhatović Hase i to nakon osam mjeseci pauze.

U jednom od zanimljivjih susreta 27. kola Premijer lige na popularno Koševu Sarajevo će dočekati Tuzla City i tražit će nastavak pozitivne serije rezultata.

Zanimljivo da će Bordo tim u meču koji počinje u 18 sati imati novog kapitena. Riječ je o Almedinu Ziljkiću.

Poslije zimskog odlaska Asmira Suljića kapitenska traka je promijenila nekoliko vlasnika, a prije Ziljkića kapiten je bio Besim Šerbečić.

Inače, sastav kojeg je izveo Mirza Varešanović izgleda ovako: Dizdarević; Musa, Trako, Šerbečić, Čirjak; Jelić Balta, Vrančić, Avramovski, Ziljkić, Džafić; Čataković.

Od ranije je poznato da navjerniji navijači Sarajeva bojkutuju sve domaće susreta pa će tako biti i na povratničkom duelu na Koševu.

Oglasi

Horde zla ne odustaju od svoje borbe

Horde zla su na ulazu ispred istočne tribine okačili parolu pikantnog sadražaja i sa jasnom namjerom da nemaju odsutati od svoje borbe.

"Za stabilno Sarajevo - prazno Koševo", ispisano je na paroli Hordi zla koji već mjesecima vode borbu da direktorica Ajla Alimanović napusti direktorsku poziciju.

U subotu, dan prije utakmice, Horde zla su izdale saopštenje u kojem su još jednom pozvali investitora Ismira Mirvića da osim direktorice Alimanović smijeni i trenera Mirzu Varešanovića.

 "Još jednom podsjećamo sve da je sablaso prazno Koševo i muk na njemu snažnija poruka od svakog skandiranja, svake psovke, zvižduka, svakog huka negodovanja i svake parole protesta", između ostalog su saopštile Horde zla. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane, rukovodstvo višestrukog prvaka BiH je odlučilo da za današnji meč ulaz bude slobodan pa će biti zanimljivo za vidjeti kakav će biti odziv publike.

Za Tuzla City koji traži vrijedne bodove u borbi za opstanak od prve minute će nastupiti: Fejzić, Šukilović, Nukić, Kuzmanović, Ćorić, Karjašević, Karić, Čeliković, Mehmedović, Mehidić i Pantelić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
HAHAHAHAHAHAHAHA Pa isprebijace ih OPET MIRZA VARESANOVIC. Zbog njega nisu dosli jer su se usrali od straha. Kakva smijesna grupica narkomana, koju je ovaj zgoljo SAM GANJAO I TUKAO NA TRIBINI STADIONA KOSEVO!!!!
1 0
Drakula
Bravo horde mojd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi