Pogledajte kako su navijači na Koševu reagovali nakon poraza Sarajeva od Veleža

Reakcije pomiješane

Pogledajte kako su navijači na Koševu reagovali nakon poraza Sarajeva od Veleža

E. Ganibegović

FK Sarajevo je danas u 19. kolu m:tel Premijer lige BiH na katastrofalnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase poražen od Veleža rezultatom 0:2.

Golove za Mostarce postigli su Anđušić u 9. i Zajmović iz penala u 17. minuti, a Bordo tim je utakmicu završio s igračem manje s obzirom na to da je u 83. minuti Halid Šabanović dobio drugi žuti karton.

Ovo će za Sarajevo značiti i vjerovatno gubitak trećeg mjesta uoči zimske pauze. Ovisno od rezultata koje naprave protiv Slobode odnosno Željezničara, na tabeli ih mogu preskočiti Borac i Široki Brijeg.

Nakon utakmice emocije na tribinama bile su pomiješane. Izabranici Gorana Sablića su prvo dobili zvižduke, a onda su najvatreniji navijači na sjevernoj tribini u glas zapjevali i podržali svoje ljubimce.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pogledajte kako je to izgledalo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ma Fanimo je najveci problem,njega treba otjerati,a Sablicu ponuditi dozivotni govor,vidi se da covjek zna znanje.
6 1
Mackintosh
Dosla krmad da se valjaju u blatu, svoji na svome, sestre im na mome
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi