Sarajevo na bizaran način stiglo do naslova prvaka BiH

Zrinjski došao sa sedam igrača, meč prekinut

Sarajevo na bizaran način stiglo do naslova prvaka BiH

M. Šljivak

Kadeti FK Sarajevo odbranili su naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Bordo kadeti su danas trebali igrati odgođenu utakmicu 19. kola protiv Zrinjskog, ali je ona prekinuta nakon samo četiri minute igre.

Prekid se desio iz bizarnog razloga. Gosti su, vjerovali ili ne, u Sarajevo došli sa samo sedam igrača, a nakon što se jedan od njih povrijedio već na otvaranju, susret nije mogao biti nastavljen.

Sudija je odlučio da meč prekine i ona će biti registrovana službenim rezultatom s 3:0 za Sarajevo.

To znači da je Sarajevo zasluženo po igrama na terenu osvojilo naslov najboljeg tima u BiH, ali je razočaravajuća i sramotna odluka Zrinjskog da u jedan meč uđe s ovakvim nepoštovanjem lige, ali i protivnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi