Sarajevo na Pecari bez udarca u okvir gola

Novi poraz za bordo tim

Sarajevo na Pecari bez udarca u okvir gola

Samir Mlaćo

Sarajevo je večeras upisalo prvi poraz u Ligi za prvaka. Bordo momci poraženi su sa minimalnih 1:0 od Širokog Brijega, te tim sa Pecare sada ima pet bodova više u odnosu na večerašnjeg rivala. 

Izabranici Husrefa Musemića ponovo su pružili veoma lošu partiju, nedostajalo je ideje u igri, a zakazala je i efikasnost, s obzirom da je Sarajevo ponovo odigralo meč bez postignutog pogotka. Tako je bilo i u prošlom kolu protiv Slobode (0:0), kao i protiv Radnika nešto ranije (0:0).

U drugom dijelu sezone Sarajevo je do sada postiglo samo tri pogotka, i to dva u pobjedi protiv Krupe (2:1), te jedan u porazu od Širokog Brijega (1:2).

O tome kako je izgledala igra bordo tima na Pecari najbolje pokazuje statistika nakon meča, a ona jasno kaže da Sarajevo nije uputilo nijedan udarac u okvir gola domaćih, što je svakako poražavajući, ali i nesvakidašnji podatak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi