8

Komentari (8)

zgembo.popuslic
Cekaju reakciju javnosti pa ako bas bude nekog "belaja" onda ce reci da odluka nije ni donesena jer nigdje nema sluzbene objave o tome. Igraju se sa zivcima navijaca.
user1676180326
Malo li si f.k.toroedo!
hzsg
To se samo u našoj Premijer ligi može desiti F.K. SARAJEVU, jednostavno, da kao domacinu zabrane prisustvo SVOJIH NAVIJACA. NEVJEROVATNA I DISKRIMINIRAJUCA ODLUKA KOJA DIRKTNO KROJI TABELU, koja je donešena po uputama ovih navijaca iz Goubavaca, Tuzija i dr. Da podsjetim na sanzi je zabrana prisustva gostujucih navijaca na utakmicama gdje domacin koristi zamjenski teren. I jednostavno se moglo nasaviti sa istom praksom, međutim ljudima u SAVEZU smeta jako Sarajevo i ogromna ulaganja u najveci klub u državi. I svim sredstvima žele da sa sjeku to u korjenu- A INFORMACIJA JE ISTINITA.
pjanke.sa
Ma to je naravno tacno, vidi se iz aviona.
user1676180326
Komican komentar!Kome smeta jako sarajevo ?
nakopitam
Nekada je Sarajevo imalo navijace zvali su se HORDE ZLA i bili su strah i trepet u cijeloj Jugi. Da su danas ovi balavci samo 1% od njih rijesili bi ova ponizavanja od strane mirvicke i ajlaha za 2 dana.
nakopitam
Reci im @pjanke.sa Ne mogu se oni tako zaebavati, ne znaju da ti branis Sarajevo. HAHAHAHAHAA
pjanke.sa
Pa odakle ond - vama informacija ako ni klub ni NSBiH nisu zvanicno nista objavili??? Pa jeste li vi normalni???!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti