Sarajevo povelo, pa izgubilo od Novog Pazara na Koševu
Foto: FK Sarajevo

Prijateljski meč

Sarajevo povelo, pa izgubilo od Novog Pazara na Koševu

Edmir Škorić

FK Sarajevo i FK Novi Pazar odigrali su prijateljski meč danas na Koševu, a gosti su nakon preokreta trijumfovali rezultatom 3:2.

Utakmica je bila zatvorenog tipa, a u istoj je trener Sarajeva Goran Sablić uigravao svoj tim za nastavak sezone i duel s Veležom koji je na programu narednog vikenda.

Igrali su i "stranci" koji bi trebali da budu registrovani do utakmice s Veležom, ali Sablić u konačnici ne može da bude zadovoljan, barem ne rezultatom.

Golom iskusnog Mersudina Ahmetovića (asistencija Cmiljanića op.a) Sarajevo je povelo na početku meča, ali tim koji se takmiči u Superligi Srbije napravio je veliki preokret do kraja.

Tamirlan Dzhamalutdinov, bivši igrač zeničkog Čelika, postiže gol za 1:1 do kraja prvog dijela, a Lika Ratković u 55. minuti donosi preokret gostima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dzhamalutdinov je sjajan meč kompletirao još jednim golom u 65. minuti, a golom Dala Varešanovića iz penala bordo tim dolazi do drugog gola, pa je završilo 3:2.

Sarajevo je meč počelo u sastavu: Kanurić, Lazić, Dupovac, Kurdić, Pidro, Šabanović, Ševelj, Oremuš, Velkoski, Cmiljanić, Ahmetović

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neddim1
Hahahahahahahahahaha
4 21
Matic
Vi citate forum i tako objavljujete vijest hahahaha
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi