Pioniri Sarajeva ubjedljivi protiv Željezničara

Slavili 5:1

Pioniri Sarajeva ubjedljivi protiv Željezničara

A. Beganović

U okviru 9. kola Premijer lige za pionire odigran je i vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva.

Mladi fudbaleri Bordo tima bili su uspješniji od svojih vršnjaka iz Željezničara. Slavili su sa ubjedljivih 5:1.

Faris Babić, Jusuf Hadžiahmetović, Nedim Keranović, Faruk Bezdrom i Harun Bakaran su pogađali za Sarajevo, dok je počasni pogodak za Željezničar postigao Zlatan Zeničanin.

Sarajevo se ovom pobjedom probilo na treće mjesto tabele. Bordo pioniri imaju 18 bodova kao i četvrtoplasirana Sloboda uz bolju gol razliku, dok je Željezničar drugoplasirani sa bodom više. Lider je Zrinjski sa 24 boda.

Top Komentari

hzsg
BRAVO BORDO ŠAMPIONI, SIGURAN SAM DA ĆE BITI ODBRANJENA ŠAMPIONSAK TITULA I U OVOJ KONKURENCIJI...!
5 0
Lafo
Trenutno je jedino generacija 2009 Željezničara bolja od Sarajeva, ali ni oni do iduće godine neće moći parirati Bordo timu jer nemaju adekvatne treninge, Željina djeca treniraju na terenu za 5+1 a igraju na 11, žalosno!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi