10

Komentari (10)

Edin Merlin
Vedran Puljic !!!!!!
Fce
AmarHZ
jel iko skonto da ako Sarajevo danas dobije Željo ga matematički ne može stići Dobro to je odavno bilo jasno???,ql eto da se utvrdi
bebi
jarane vi ko prvi a zeljo vam najveca briga pa roknite se kompleksasi .|. ce vas Zrinjski vjeruj mi
Harisss
Bojim se da ce Sarajevo kostati ne kiks protiv Zrinjskog ne gubitak dva boda protiv Krupe. Nemozes reci da pobjedjujes zrinjskog 100% ali ono protiv Krupe se nije smjelo desiti. Za to je kriv niko drugi nego Musemic. Licno nevolim trenere koji su imalo nervozni jer se to prenosi i na teren. Cim vidis da treneri u toku utakmice u neznan locu vodu to je znak nesigurnosti. Za Sarajevo bi bilo bolje da sve utakmice igraju u gostima, em su pobjede ubjedljivije em igraju bolje. Ne sjecam se kad su zadnji put u prvenstvenoj nekoga razbili na Kosevu. Vidjecete patnje danas. Ponavljam, prvenstvo im je pod velikim upitnikom samo zbog Krupe i onih 0-0.
Analiticar
I prvenstvo i KUP su im pod velikim upitnikom samo zbog trenera kojeg nemaju. Imaju lijepu pricu ali nikako mi nije jasno zasto na klupi drze covjeka koji nema niti trenerstke niti ljudske kvalitete da vodi jedan ozbiljan klub.
Reprezentativac
Naserrm vam se usta za ovaj naslov
teddy sheringham
Ide ovo bez pretjerane frke. 2-0 za tri nova boda.
rimke
2:0 SARAJEVO ŠAMPION
bebi
jasta je hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.