Nezapamćeno loše otvaranje sezone za Sarajevo na Koševu
FOTO: EPA

Tri utakmice - tri poraza

Nezapamćeno loše otvaranje sezone za Sarajevo na Koševu

Haris Zilić

Nastavlja se loša serija FK Sarajevo.

Situacija na Koševu je daleko od idealne, a još jedan udarac večeras je uputio Zrinjski koji je slavio sa 0:2 u derbiju trećeg kola Prmijer lige BiH.

Bord tim je i u jednoj negativnoj seriji koju ne pamte ni najvjerniji navijači tima sa Koševa. Sarajevo u tri uvodne utakmice nove sezone na domaćem terenu upisalo je tri poraza.

Prvo su izgubili od Milsamija sa 0:1 u revanš utakmici prvog pretkola UEFA konferencijske lige, zatim su u prvom kolu Premijer lige BiH poraženi od Tuzla Citya sa 1:2 i večeras u trećem kolu od pomenute ekipe Zrinjskog rezultatom 0:2.

Tri poraza uz gol razliku 1:5 na Koševu sigurno boli sve navijače Sarajeva, koji su vidno razočarani izdanjima svog tima.

Razočarenje je iz dana u dan sve veće, a na potezu je i Uprava kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sreća u nesreći je možda za Bordo tim što je tek početak sezone tako da se ima vremena za ispravljanje stvari, ali mora se krenuti što prije.

Rano je za tugu, ali Sarajevo se mora što prije trznuti, dok rivali nisu pobjegli.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mosaljozemosaplavo
smijali se nasoj muci sad ste pravi k..
7 6
starigrad
Pitari samo polahko. 30 kola je do kraja. Svašta će bit do kraja. Samo Sarajevo do sudnjeg dana..
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi