Sarajevo osiguralo prenose utakmica iz Umaga: Za članove je besplatno, ostali plaćaju

Tri prijateljske utakmice

Sarajevo osiguralo prenose utakmica iz Umaga: Za članove je besplatno, ostali plaćaju

E. Škorić

FK Sarajevo će u Umagu u narednih 10 dana odigrati tri prijateljske utakmice.

Rivali bordo timu bit će Domžale, Levski i Triglav, a sve tri utakmice će biti direktno prenošene na zvaničnoj stranici Sarajeva.

"Aktivni članovi utakmice mogu gledati potpuno BESPLATNO, a navijači koji još uvijek nisu obnovili članstvo utakmice mogu gledati po sljedećim cijenama: Cijena jedne utakmice 4,90 KM, dok paket s tri utakmice košta 11,90 KM", objavilo je Sarajevo.

Sarajevo također napominje da bi gledali utakmicu neophodno je da kreirate odnosno prijavite se na vaš korisnički nalog na zvaničnoj stranici kluba. Ukoliko je vaše članstvo aktivno za 2021. godinu, automatski ćete dobiti pristup utakmici, u suprotnom u meniju ćete moći odabrati opciju za uplatu pristupa susretu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
A ciganluka. Naplacuju navijacima gledanje prijateljskih utakmica. Jeli to zafalilo para ili ste prirodno takva ****a.
6 11
Lafac
Hoce li igrati Zakarić ove utakmice u Umagu?
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti