23

Komentari (23)

user1574859714
Naravno da nas svi jure jer smo prvi sve moguce rekorde postavili. Zato i jesmo najbolji i najveci klub BiH
simin_han
Te godine Sloboda ispala , radi tog poraza želje od Leotara isto i velez kući pustio Gošku da bi SLOBODA ispala . Haram vam bilo
salt_city
I kad cujem sad neko iz sarajeva npr proziva slobodu, kae spustamo gace zrinjskom, a zeljo najocitije od svih namjestenih utakmica u ovoj nasoj jadnoj ligi, pustio leotaru.. sjecam se te sezone zeljo bio beton znaci nemoguca misija bila da ih dobije leotar, i onda oni smijesni golovi, ocigledno pustanje golmana..
bistrik87
Kako se moze jurit rekord u dvije razlicite lige. Sad je liga 3 x puta teza, rekord zelje sa danasnjom ligom nema veze.
Ale23
Jest Jest , aha . Prije u gostima li bod uzmem je skoro prvak. Pobjedi 2 u gostima prvak si. Malo ti pojma nemas. Nije znacio kvalitet vec domacinsko sudjenje , penali. Uadaranje itd
pjanke.sa
@Ale23 bravo majstore, zato i jeste Zeljo bio neporazen
bistrik87
Lako je tad bilo nabijat rekorde. Sad je skracena liga :)
SrednjaBosna
@Rukvash13 Zeljo je tada bio jak za razliku od drugih klubova.To je kao liga nacija.
LevoKrilo
Željezničar je ovaj rekord srušio u takmičarskoj godina a Sarajevo u kalendarskoj, što je naravno mnogo teže. Znaći, Željezničar je izgubio u trećem kolu pa onda sve do 26 je bez poraza a Sarajevo je kraj 2019. god. i cijelu 2020. god. aBda bez poraza još nisu računate utakmice kupa BiH. Željezničar je nekih osam mjeseci bio bez poraza a Sarajevo će kako sam i rekao aBda, neki 15 mjeseci biti neporaženo...Pozzz...
visokohz
Godinu dana bez poraza prccc
Lafac
Opet Jure nas rekord hahahah,pa pitari dragi hahah
Pinglewood
Džaba vam svi rekordi. Postali ste prosječna ekipa.
Lafac
@Pinglewood slažem se, imamo 6 puta manji budžet i zato nam bježite 6 bodova hahahah
Lafac
Uložili u ekipu milione a samo 6 bodova bježite hahaha
pjanke.sa
@Lafac jadan ti moj pasa bas se sekiras. A vidim da mislis i da si smijesan. Mozda samo sebi.
Lafac
Pričate o nekim rekordima a još vam fali 5 utakmica bez poraza da nas predjete, toliko o tome
visokohz
Ko je prviiiiii
zizu82
E čuj lafac a smijem se zakleti da si ružniji od Lutve i Amawa zajedno...Baš je dobro imati jednog takvog klovna da se šprdamo sa njim po ovim forumima.
frkt
@zizu82 takav odgoj imas? Tesko tvojim roditeljima, uvijek ima rivalstva izmedju dva kluba, ali niko ovdje ne vrijeda nikog i nadjes se ti neki mangup preko foruma da prosipas jacinu.. opet tesko tvojima, lp.
zizu82
Ok,ti si fin,odgojen,kulturan,tebe su tvoji očigledno fino odgojili.Mene moji nisu,jbg,nismo svi isti,uvijek ima i ovakvih i onakvih,u svim sferama života.Uvažavam kritike i gledaću da se popravim,nikad nije kasno.Samo nisam nešto primjetio da kritikuješ ove svoje kad pišu vulgarnosti i kad spominju djecu,porodicu,familiju itd itd...Nego našao meni soliti pamet.U svakom slučaju lijep pozdrav.
Beli98
Trepni dva puta ako si Dino Bjelan.
Tas14
Ova generacija Sarajeva je isored svih! Naprijed Bordo momci
Lavillenie
Nema teoretske sanse. (07.12.2020.) - Renaud L.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.