Sarajevo sutra protiv Rabotničkog

Prenos na Youtube kanalu

Sarajevo sutra protiv Rabotničkog

Fudbaleri Sarajeva otputovali su prije dva dana u Sloveniju gdje će obaviti glavni dio priprema pred kvalifikacione mečeve u Evropa ligi.

Bordo tim će sutra igrati prvi prijateljski susret na pripremama, a protivnik će biti ekipa Rabotničkog iz Skoplja.

Navijači FK Sarajevo će ovaj susret moći da prate preko Youtube kanala ovog kluba. Inače, Sarajevo će na pomenutim pripremama odigrati poslije ovog još dva prijateljska susreta i to protiv Radničkog iz Niša i Voždovca.

Povratak za Sarajevo planiran je za 2. juli, a prve obaveze u kvalifikacijama za Evropa ligu Bordo tim će imati 12. jula kada će gostovati kod Banantsa u Armeniji. Revanš je na rasporedu sedam dana kasnije na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Kako kvalifikacije pocinju prije kraja prvenstva?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi