Sarajevo traži špica: Bekić, Glišić ili Kunić?

Bordo tim u potrazi za napadačem

Sarajevo traži špica: Bekić, Glišić ili Kunić? · Saznajemo

E. Škorić

FK Sarajevo želi da u narednom periodu dovede kvalitetnog napadača, a za sada je u opticaju nekoliko imena.

Prema neslužbenim informacijama i saznanjima portala SportSport.ba, na meti bordo tima su tri golgetera. Želje su Amer Bekić iz Slobode, potom Petar Kunić iz Borca, te Aleksandar Glišić iz Radnika.

Jedan od njih trojice najvjerovatnije će zaoštriti konkurenciju u napadu bordo tima u narednoj sezoni, a podsjećamo da je Bekić ranije već nosio bordo dres. U 10 premijerligaških mečeva u dresu Tuzlaka postigao je tri gola.

Što se Kunića tiče, on je u dresu Borca u 29 utakmica postigao 12 golova, a igrao je još za Novi Pazar, Rudar Prijedor, Duklu i Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glišić je dao pet golova na 24 meča, a prije Radnika je boravio u Zvijezdi iz Gradačca.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
BEKIC cuj to pa Sarajevo se jedva otkacilo od njega
15 0
genter
Ma kurac vi saznajete, lupate gluposti koje prenosite sa foruma.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi