Sarajevo treniralo na Bilinom polju: Uz pomoć publike vjeruju u pozitivan rezultat
Bordo ekipa odradila je posljednji trening pred sutrašnji meč protiv Bate Borisova, gdje će pokušati iznenaditi višestrukog prvaka Bjelorusije

Izabranici Husrefa Musemića spremni za Bate Borisov

Sarajevo treniralo na Bilinom polju: Uz pomoć publike vjeruju u pozitivan rezultat

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Sarajeva odradili su večeras na Bilinom polju i posljednji trening uoči sutrašnjeg duela 3.pretkola Evropske lige protiv ekipe BATE Borisova.

Šampiona BiH očekuje težak dvomeč protiv prvaka Bjelorusije, ali izabranici Husrefa Musemića u utakmicama protiv Celtica pokazali su da se mogu nositi i s jačim ekipama. Iako će bordo momci nastupiti bez nekoliko standardnih igrača sutra će pokušati da iznenade goste iz Bjelorusije, te da ostvare dobar rezultat pred uzvratni duel.

Po veoma sparnom vremenu bordo ekipa odradila je lagani trening na zeničkom stadionu, a sutra se očekuje da ekipa s Koševa ima veliku podršku s tribina, bez obzira sto se duel igra u Zenici, a ne u Sarajevu.

Kako je šef struke Husref Musemić najavio na press konferenciji u konkurenciji za sutrašnju utakmicu su i dvojica povratnika nakon povreda, Mersudin Ahmetović i Aladin Šišić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener kluba s Koševa najavio je da će Ahmetović sutra vjerovatno početi utakmicu, dok će Šišić vjerovatno biti na klupi, te je moguće zavisno od rezultata da uđe u igru u nastavku utakmice.

Sarajevo je, podsjetimo, prije dva kola već igralo u Zenici u okviru 2. kola Premijer lige protiv Čelika, a rezultat je na kraju glasio 0:0.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ForzaLikCE
gledaj jest im drago što imaju čast trenirati u hramu bosanskohercegovačkih nogometa.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi