Musemić: Svaki rezultat bez primljenog gola je itekako aktivan za nas

Sarajevo sutra dočekuje BATE Borisov

Musemić: Svaki rezultat bez primljenog gola je itekako aktivan za nas

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

FK Sarajevo sutra na stadionu Bilino polje u Zenici igra prvu utakmicu trećeg pretkola Evropske lige protiv BATE Borisova.

Bordo tim je stigao u Zenicu gdje će danas odraditi službeni trening pred sutrašnji meč, a prije toga održana je konferencija za medije na kojoj se obratio trener ovog tima Husref Musemić.

"Uspjeli smo se upoznati s BATE Borisovim koji je prethodnih godina igrao grupnu fazu Lige prvaka ili Evropske lige dovoljno govori o kakvom timu se radi. Sigurno da je svaki rezultat sutra bez primljenog gola za nas aktivan. U dvije utakmice protiv Celtica smo uspjeli postići gol i nadam se da možemo to uraditi i sutra uz dostu opreznosti i discipline u igri".

"Igrački kadar? Šišić i Ahmetović se vraćaju i Mersudin će vjerovatno sutra početi utakmicu", rekao je Musemić.

Gdje vidi šansu svog tima sutra?

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bilo bi možda neozbiljno da kažem gdje vidimo svoju šansu. Svaku šansu vidim u svakom meču i na nama je da budemo pametni i disciplinovani i sigurno da ćemo dočekati svoju priliku protiv svake ekipe što smo pokazali protiv Celtica".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Majstor_ZE
Sretno Sarajevu
12 0
niko nikovic
Jesu li to novinarima opet zabranili da postave pitanje o pojačanjima
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi