Posljednje pripreme pred utakmicu

Sarajevo treniralo na prekrasnom Inea stadionu

M. Skaka

Fudbaleri Sarajeva su sinoć odradili posljednji trening pred revanš ssret drugog pretkola Lige prvaka protiv Lecha iz Poznana.

Uščuplićevi izabranici su trenirali na glavnom terenu prekrasnog Inea stadiona, koji je renoviran za potrebe Evropskog prvenstva 2012. godine. Njegov kapacitet je 43,269 mjesta, a očekuje se da večeras na stadionu bude prisutno tridesetak hiljada ljudi.

 

Poljski šampion u meč sa Sarajevom ulazi sa prednošću od dva gola ostvarenom prošle sedmice na Koševu (2:0), ali u taboru bordo tima niko ne želi da čuje za riječ 'predaja'. 

 

Svi u FK Sarajevo su spremni da daju svoj maksimum kako bi stigli do velike senzacije i plasmana u treće pretkolo Lige prvaka. Dženan Uščuplić će moći računati na sve raspoložive fudbalere, što veseli sve navijače bordo kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Susret između Lecha i Sarajeva na rasporedu je večeras s početkom u 20 sati i 45 minuta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.