Sarajevu podrška od Tuzla Cityja

Svi su uz bh. prvaka

Sarajevu podrška od Tuzla Cityja

A. Beganović

Aktuelni bosanskohercegovački prvak FK Sarajevo večeras od 20:00 u Zenici na Bilinom Polju igrat će protiv Celtica.

Susret je to za ulazak u grupnu fazu Evropa lige, a ukoliko Sarajevu pobijedi, biće prvi bosanskohercegovački klub kojem je "pošlo za rukom" da se plasira u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja.

Navijači Sarajeva, ali i svi ljubitelji bosanskohercegovačkog fudbala s nestrpljenjem očekuju početak meča i sasvim sigurno će Bordo tim širom naše domovina imati veliku podršku.

A, poruku podrške Sarajevu je danas uputio i rival iz Premijer lige, Tuzla City.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Poštovani sportski prijatelji, danas je veliki dan za fudbal u Bosni i Hercegovini. Danas ste vi ponos bosanskohercegovačkog fudbala. Na pragu ste historijskog plasmana u grupnu fazu Evropa lige. Uvjereni da vi to možete, naša Uprava, Stručni štab i igrači Tuzla Cityja, organizovat će praćenje prenosa utakmice u prostorijama našeg kluba i navijat ćemo svim srcem za vaš uspjeh, za uspjeh bh. fudbala", naveli su u poruci upućenoj Sarajevu iz Tuzla Cityja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
I Bugojno je uz vas. Naprijed Sarajevo!
23 0
Gazija_debil
Navijam za Zelju ali kako da ne navijam za Sarajevo kad su blizu obiljezavanja historije BIH fudbala
20 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi