Sarajevo u pripremnom meču savladalo Rabotnički

Pripreme za novu sezonu

Sarajevo u pripremnom meču savladalo Rabotnički

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su u pripremnoj utakmici savladali Rabotnički sa 2:1 u sklopu priprema u Sloveniji.

Bordo tim je prije nekoliko dana otputovao u Sloveniju na pripreme za novu sezonu, a danas su izabranici Husrefa Musemića odigrali prijateljski meč protiv makedonskog Rabotničkog.

Sarajevo je bilo dosta bolji protivnik i zasluženo je na kraju slavilo sa 2:1. Bordo tim je do prednosti stigao sredinom prvog poluvremena kada je Hebibović asistirao, a mrežu Rabotničkog zatresao je Tatar.

U nastavku utakmice Makedonci su pokušali doći do poravnanja, ali su igrači Sarajeva držali stvari pod kontrolom. Sarajevo je desetak minuta pred kraj povelo sa 2:0, a u listru strijelaca upisao se Rahmanović.

Ipak, u samom finišu meča Rabotnički je uspio da dođe do gola kada je pogodio Petkovski.

Prijateljski meč:

Sarajevo - Rabotnički 2:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo: Pavlović, Hodžić, Resić, Mujakić, Dupovac, Welbeck, Stanojević, Radovac, Tatar, Hebibović i Ahmetović.

U drugom poluvremenu igrali su: Tucaković, Pidro, Šabanović, Kurdić, Šofranac, Mustafić, Adukor, Rahmanović, Velkoski, Halilović i Šišić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi