14

Komentari (14)

bazaorao
A što ti lupetaš. O kakvim standardima pričaš? Zrinjski se igra sa vama ko na treningu, jel o tim standardima pričaš? Il je o standradu osvojanja korana titule? Il o standardu da se već bunite što će vam naplatiti ulaz na utakmicu 5 KM?
Drakula
Smijesan si kume Sarajevo je davno oborilo standarde. Nikada necete imati kapacitet dovesti igraca velikog kao Sarajevo. Taj zrinjski je izgubio od nas,prvu polusezonu svi su nas mogli dobit osim zeljkana malog.
bazaorao
U ovome što sam nabrojo slažem se da jeste. U pljuvanju, a kasnije lizanju istog slažem se da jeste. Kojeg vi to velikog igrača dovedoste?
bazaorao
A što se tiče Želje i to se ne sjećam kad ste pobijedili zadnji put
Opet Husićev balegar iz Glogove na temi o FK Sarajevo? Ti papane baš nisi svoje vriske čuo odavno.
bazaorao
Ne postoji FK Sarajevo vas je Ajla otkupila navijačica velikog FK Željezničar.
Postoji FK Sarajevo i postoji Bosna i Hercegovina, na tvoju jadnu žalost. A ti se srboljube samo krij iza toga jadnog nicka, a naletit ćeš parazitu ove zemlje, kad se najmanje budeš nadao, to ti je obećanje. Stoko
bazaorao
Jesi opasan. Al vidi ti se po niku nisi džaba zmaj.
Polahko parazitu, samo polahko. Od vas stoke koja je šljegla u gradove nikada nam neće biti bolje. A polahko keru, samo laj, nije problem saznati ime.
bazaorao
I šta ćeš kad saznaž i dalje lajati. E moj jado. Eno uhvatili ti Skaku.
Skender
Cirjak, Mustafic i Ramic mogu i da odu, nece biti neke vece stete. Zadrzati Baltu i Vrancica i dovesti jos dvojicu u vezni red. Ako ode mladi Varesanovic treba ga prvo dobro prodati a ne za mrvice. Vjerujem ako bi ostao u Sarajevu da bi za pola godine njegova cijena dobro porasla. On je igrac koji brzo napreduje i zna igrati. Treba nam i golman. Na golu smo zadnjih godina rupa. Svaki sut protivnika po pravilu zavrsi u mrezi. Trba nam neko ko ce nesto i odbraniti.
nakopitam
Postavljaju ljudi nove standarde za nase uslove. Doveli su igraca koji je igrao u Bundes ligi i engleskoj PL. Sigurno ce i sada dovesti nekog nezamislivog za sve ostale klubove u BiH
Rizzle
Davno je Sarajevo postavilo te standarde. Mate Jajalo je bio na posudbi iz Kelna, poslije otišao u Serie A gdje i sad igra.
nakopitam
Znam, bio je i golman iz Čelzija ali ovaj Vrancic je potpisao ugovor a oni su bili na posudbama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.