Sarajevo - Vitez 20:0

Nevjerovatan rezultat

Sarajevo - Vitez 20:0

M. Šljivak

Nevjerovatan rezultat ostvaren je na meču kadetske Premijer lige BiH između Sarajeva i Viteza, a domaći tim je slavio pobjedu rezultatom 20:0.

Zaista rijedak je slučaj da jedan tim postigne toliki broj golova, a izabranici Admira Hasančića danas su potpuno demolirali ekipu Viteza.

Šest golova u pobjedničkom timu postigao je Tarik Hasančić, četiri je postigao Alden Švalija, tri Salko Nargalić, dok su po dva dodali Gasal i Jašarević.

Još su se u strijelce upisali Nikolić, Šarić i Konjalić za nejverovatnu pobjedu od 20:0.

U još jednom susretu odigranom danas kadeti Željezničara su slavili kao gosti u Bijeljini kod Radnika sa 2:0.

Golove za goste postigli su Aljić u 69. minuti i Ramić u 80. minuti za konačnih 0:2.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Kadetska Premijer liga, 18. kolo:

Sarajevo - Vitez 20:0
Radnik - Željezničar 0:2

Top Komentari

Ars1946
i ova tabela je potvrda da FKS ima jako talentovanih igrača... ali kad seniroski trener ne vjeruje mladima onda nam talenti dolaze iz ovakvih sredina , po preporuci polipismenih menađera...dok našu djecu tjeramo...
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti