Varešanović i Rendulić otkrili karte za današnji derbi!

Poznati sastavi

Varešanović i Rendulić otkrili karte za današnji derbi!

E. Oštraković

Derbi susret 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru će odigrati FK Sarajevo i HŠK Zrinjski.

Iako je Sarajevo domaćin na papiru utakmica se igra u Mostaru, ali ne na stadionu Zrinjskog, već na stadionu ekipe Veleža.

Sigurno je da nas očekuje sjajna utakmica, posebno ako se prisjetimo činjenice da se Sarajevo jako dobro pojačalo, ali i da Zrinjski gotovo ništa nije mijenjao.

Treneri oba tima otkrili su karte za današnji susret.

Sarajevo: Šahinović, Vršajević, Balta, De Oliviera, Varešanović, Kyeremeh, Šerbečić, Radović, Čirjak, Martinović, Ziljkić.

Ono što je najviše zanimalo navijače Sarajeva jeste da li će od prve minute nastupiti Mario Vrančić, ali on je ostao na klupi.

Oglasi

Pored njega na klupi kod Sarajeva su i Dizdarević, Trako, Mulalić, Čataković, Ramić, Tomašević, Salčin i Mustafić

Sa druge strane za Zrinjski će nastupiti: Marić, Barišić, Ćorluka, Ivančić, Ćuže, Jakovljević, Sučić, Ilinković, Memija, Tičinović, Bilbija

Na klupi su ostali Topić, Jukić, Kiš, Sabljić, Malekinušić, Stanić, Magdić, Kamenar, Vukotić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo u ovu utakmicu ulazi sa 6. mjesta na tabeli i ima 25 bodova, te će se do kraja sezone boriti za jednu od pozicija koje vode u evropska takmičenja.

Sa druge strane Zrinjski je lider na tabeli sa 39 osvojenih bodova, što je tri više od Širokog Brijega i Borca, ali Zrinjski ima dvije utakmice manje.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Trapatoni
I jedna informacija za ove novinare i sve pitare da Mario Vrancic nije spreman ni za turnir u Donjim Rahićima, a kamoli za Premier ligu! Mozda bi mogao da odigra 8 minuta ozbiljnog intenziteta!
1 4
nakopitam
Eto zasto sarajevo nikada nece biti ozbiljan klub cak ni za ovu najlosiju ligu u evropi I jednu od najslabijih na svijetu. Vlasnik kockar u maleziji postavio na celo starletu iz amerike kojoj su saneri postavili trenera koji pravi mjesto u ekipi svome štenetu
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti