Sarajevska pivara osigurala nagrade za najbolje menadžere 6. kola Fantasy Premijer lige BiH

Sjajna nagrada može stići na vaša vrata

Sarajevska pivara osigurala nagrade za najbolje menadžere 6. kola Fantasy Premijer lige BiH

S. Bošković

Premijer liga BiH nastavlja se sutra mečevima šestog kola, a pred nama su i novi izazovi što se tiče SportSport.ba Fantasy Premijer lige.

I ovaj put za one najbolje spremne su nagrade, a u šestom kolu SportSport.ba Fantasy Premijer lige nagradit ćemo tri najbolja menadžera i to svakog sa po paketom od 24 limenke 0,5l vašeg omiljenog Sarajevskog piva. 

Vrijedi napomenuti da će dobitnici nagrada biti poznati nakon što se odigra odgođeni susret između FK Željezničar i HŠK Zrinjskog, koji na rasporedu 16.09. 

Također, dobitnici će kao i do sada biti kontaktirani putem e - maila koji su ostavili pri registraciji, te molimo sve korisnike da ostavljaju aktivne e-mail adrese. 

Za najbolja tri menadžera u šestom kolu koji osvoje najviše bodova na kućna vrata ćemo dostaviti po paket Sarajevskog piva. Također, bitno je dodati ukoliko dva ili više igrača u trećem kolu SportSport.ba Fantasy Premijer lige BiH ostvare jednak broj bodova, prednost će imati oni koji su u prvih pet kola imali bolji rezultat.

Vaš zadatak je samo da složite ekipu koja će vam u utakmicama koje se igraju sutra i u ponedjeljak donijeti najviše bodova i iz udobnosti svog doma pratite njihove rezultate. Ukoliko se do sada niste registrovali nije kasno da to odmah uradite jer ćete ekipu moći mijenjati do sutra, 29. avgusta do 14 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da biste se prijavili i kreirali svoj tim na SportSport.ba Fantasy Premijer ligi potrebno je da kliknete OVDJE.

Top Komentari

Zeljeznicarrr1921
Bodovi igraca s klupe koji se racunaju u zbir za kolo nisi uracunati u ukupan zbir bodova . Kad ce se to rijesiti?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi