7

Komentari (7)

AmerACM
.....MLADOST DK.....
VelaHavle
Gledaj govnogovno.ba kako priprema teren... pocinje pritisak na Peljtu... a sa djubretom iz Bihaca, Eldinom Jakupovicem, koji je masakrirao Sarajevo u svakom derbiju koji je sudio, rade se intervjui u stilu "kucamo.na vrata zaboravljenih asova"
Rizzle84
Zato ste vi imali onog seljaka iz Bihaća sto nije svirao 5 crvenih Stevanovicu
TMC
Pa kad neko kaže nije protiv Želje... Dvije utakmice koje sarajevo dobilo na jednoj penal na drugoj crveni za Želju odmah na početku a šabanović dobio crveni u sudijskoj nadoknadi.
sekac
i zaboravio si penal za želju a penal
Edin Merlin
@TMC Tek je cetvrtak,a ti odma poceo sa izgovorima !!!! Podmazite supke vazelinom mali plavi,vidimo se u subotu !
Salah
Peljto budi samo korektan ! Neka ti je sa srećom, pošteno pa kako bude?? Akteri sa Ljuba Aličić Arene će raditi na raznim pritiscima nebil se ti pogubio!!! Pusti nek se igra nek se trči A Sarajevo i Željeznicar neka nas obraduju kvalitetnim derbijem. Svi u Napad Svi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.