Bivši igrač Željezničara novi sportski direktor Budućnosti

Dobio posao u Podgorici

Bivši igrač Željezničara novi sportski direktor Budućnosti

Sarajlija Zvezdan Milošević, koji je u mlađim kategorijama igrao za Željezničar, dobio je novi angažman.

Milošević već godinama radi kao trener, trenutno je zaposlen u grčkom Panachaikiju, no taj posao zamijenit će onim sportskog direktora koji će obnašati u - Budućnosti iz Podgorice.

Crnogorski klub doživio je velike promjene u rukovodstvu, a nova uprava na čelu sa Veselinom Mijačem poziciju sportskog direktora ukazala je upravo Miloševiću, koji je sa stanjem u tamošnjem šampionatu vrlo dobro upoznat.

"Sve je završeno, dolazi u srijedu i ostaje kod nas. Milošević je napustio angažman u Grčkoj zbog Budućnosti. Iskusan je, odličan karakter, znamo se dugo godina. Želi da se dokaže u Budućnosti", izjavio je prvi čovjek kluba Veselin Mijač.

Kao trener Milošević je već imao priliku raditi u Crnoj Gori vodeći Grbalj u dva navrata, a još je, između ostalog, trenirao Rad, Bačku, švedsku Syriansku, litvanski Utenis, Najran...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi