Marko Grujić speman za vječiti derbi

Božović ne mora da brine

Marko Grujić speman za vječiti derbi

D. Vejo

Povreda leđa usješno je sanirana, pa će tako jedan od najboljih igrača Zvezde veznjak Marko Grujić, biti spreman za predstojeći derbi play-offa Super lige Srbije.

U posljednjih pet kola Grof Božović nije mogao da računa na okosnicu veznog reda crveno-bijelih. Velika muka mučila je stratega tima iz Ljutice Bogdana oko toga da li će Grujić biti spreman za utakmicu sa najljućim rivalom.

Brigama je došao kraj. Sve igrače na raspolaganju ima Božović. Subota će svakako biti praznik fudbala u Srbiji. Sudar ova dva kluba uvijek je u centru pažnje kako zbog fudbala tako i zbog samih mjera opreza.

U posljednjih nekoliko dana špekulisalo se o tome da se derbi doveo pod znak pitanja, jer MUP nije bio siguran da li će biti u mogućnosti da pošalje dovoljan broj svoji pripadnika da obezbjeđuju derbi. Ipak, pripadnici su na kraju spremni a derbi se igra na stadionu Rajko Mitić u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi