Trojica fudbalera na izlaznim vratima Sarajeva

Nakon Simeunovića, Krajišnika...

Trojica fudbalera na izlaznim vratima Sarajeva

Čelnici FK Sarajevo će raskinuti ugovor sa Denisom Kramarom i brazilskim dvojcem Emersonom i Cezarom. 

Nakon neuspješne sezone u kojoj nije izboren ni plasman u Evropu bilo je jasno da će u sarajevskom klubu uslijediti potpuni remont ekipe, a sljedeći u nizu koji nisu u planovima i vizijama novog šefa stručnog štaba su Denis Kramar i brazilski internacionalci Emerson i Cezar.

Pomenuti trojac je na Koševo stigao na insistiranje Miodraga Ješića, međutim za vrijeme provedeno u klubu nisu uspjeli opravdati epitet pojačanja i u narednim danima bi trebalo doći do dogovora oko uslova raskida ugovora. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nešto ranije FK Sarajevo je raskinuo saradnju sa Denijem Simeunovićem i Damjanom Krajišnikom, dok su u rubrici "dolasci" za sada jedino Saša Balić (Targu Mureš), Mersudin Ahmetović (Sloboda) i Dušan Hodžić (Radnik).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi