Fudbaler Slobode uoči utakmice s Olimpicom

Sarić: Poštujemo sve, ali se ne bojimo nikoga

J. Duvnjaković

Sloboda će na Tušnju u okviru 11. kola Premijer lige BiH ugostiti ekipu Olimpica.

Uoči utakmice sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH govorio je fudbaler tuzlanskog kluba Elvis Sarić, koji je istakao da je cilj doći do pobjede.

"Mislim da svi trebamo biti zadovoljni nastupom u Širokom Brijegu, pogotovo prvim poluvremenom gdje smo bili dominantni u svim segmentima. U drugom poluvremenu su izvršili pritisak, ali mislim da smo i na to uspjeli odgovoriti i zasluženo smo odnijeli bod", rekao je Sarić, koji je potom najavio meč protiv Olimpica:

"Kao što sam već rekao prije, mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, a tako se i pripremamo. Poštujemo svoje protivnike ali se nikoga ne bojimo. Atmosfera je kao i do sada, nema razloga za lošu atmosferu u svlačionici jer imamo dobre rezultate i dobro igramo. Mi ćemo se potruditi da tako i nastavimo"

Sarić se uzda i u podršku navijača na Tušnju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi znaju da je nama lakše igrati kada imamo podršku navijača, tako da nema smisla više to naglašavati".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.