Sarić: Spremni smo za izazove u Americi

Pripremni mečevi protiv SAD-a i Meksika

Sarić: Spremni smo za izazove u Americi

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija priprema se u Trening centru pred prijateljske utakmice protiv Sjedinjenih Američkih Država i Meksika koje se igraju krajem ovog mjeseca.

Naša selekcija će sutra otputovati u Ameriku gdje će odigrati ove pripremne utakmice, a poznato je da je Robert Prosinečki većinom mogao računati na igrače iz Premijer lige BiH.

Priliku da se dokaže stručnom štabu dobio je i veznjak Sarajeva, Elvis Sarić, koji je izjavio da mu mnogo znači ovaj poziv u A selekciju jer su se ispunili njegovi dječački snovi.

"Svakom igraču je san da zaigra za reprezentaciju i zbog toga mi ovaj poziv mnogo znači. Nadam se da ću imati priliku da se pokažem u susretima sa dvije jake selekcije. U Zenici radimo kvalitetno i bit ćemo spremni za izazove koji nas čekaju u Americi", rekao je Sarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi