Sarić upitan za Italiju, Mihojević se priključio ekipi, Memišević stiže večeras
Nogometna reprezentacija BiH odradila je novi trening u Zenici, a na njemu nije bilo Memiševića, čiji se dolazak očekuje večeras

Zmajevi odradili novi trening u Zenici

Sarić upitan za Italiju, Mihojević se priključio ekipi, Memišević stiže večeras

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je još jedan trening u Zenici u sklopu priprema za duele protiv Italije i Lihtenštajna.

Na večerašnjem treningu ponovo nije bilo Samira Memiševića, koji će se večeras kasno priključiti ekipi, te će sutra biti na treningu. Marko Mihojević stigao je danas i odradio je trening s ekipom, kao i Elvis Sarić, koji vuče povredu, te je prema riječima stručnog štaba upitan za duel protiv Italije.

Kako je upitan Sarić za utakmicu u petak, tako se i očekuju neke izmjene u ekipi, posebno u veznom redu, te na stoperskoj poziciji. Vidjet ćemo za koji će se početni sastav Robert Prosinečki odlučiti u petak.
Naši reprezentativci i sutra će odraditi trening u Trening centru, a za četvrtak je planirann službeni trening na stadionu Bilino polje.

Bez obzira na situaciju u grupi, stručni štab očekuje da igrači protiv lidera u grupi pokažu da imaju kvalitete i da se dobrom igrom pokušaju iskupiti za neke utakmice koje su odigrane, ali i na najbolji mogući način pripremiti za duele baraža, što nam je posljednja šansa za plasman na Evropsko prvenstvo.

Top Komentari

Strucnjak12345
Veliki hendikep ne igranje Sarica
4 0
teddy sheringham
Kad ste u kafani?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti