Sarićev maestralni pas je učinio da arapski komentator padne u trans

Al Ahli slavio s 2:1

Sarićev maestralni pas je učinio da arapski komentator padne u trans

A. Čaušević

Al Ahli SC je u devetom kolu Premijer lige Saudijke Arabije sa 2:1 pobijedio Al Ittihad FC. Elvis Sarić je odigrao kompletan meč.

Domaći su do vodstva stigli u 13. minuti kada je Sarić je odličnim pasom pronašao Sjaninya koji je asistirao Asiriju za vodstvo.

Prije odlaska na odmor Al-Ahli je udvostručio prednost. Igrala se 37. minut kada je za 2:0 i mirno drugo poluvrijeme pogodio Al Soma.

Gosti su se u igru vratili u 71. minuti. Al Sahai je pogodio za smanjenje rezultatu i vratio neizvjesnost u utakmicu.

Ipak, u posljednjih 20-ak minuta nije bilo rezultatskih promjena pa je Al Ahli stigao do druge uzastopne pobjede poslije koje je vodećem Al Hilalu prišao na tri boda.

Inače, Sarić je odigrao sasvim solidnu utakmicu, a u 18. minuti zaradio je i žuti karton. Ervin Zukanović je cijeli meč odgledao s klupe za rezervne igrače.

Maestralan Sarićev pas i vodeći gol Al Ahlija koji je bacio arapskog komentatora u trans pogledajte u video prilogu.

Top Komentari

tuzlaak
bolja prva liga tzv republike s.
4 2
rajvosa46
Zna Robi koga poziva.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi