Sarić i Zukanović imaju novog trenera
Foto: Al Ahli/Twitter

Poznato ime u Al-Ahliju

Sarić i Zukanović imaju novog trenera

Bh. reprezentativci Elvis Sarić i Ervin Zukanović dobili su novog trenera u Al-Ahliju.

Jedan od najvećih klubova u Saudijskoj Arabiji nije bilježio najbolje rezultate pod vodstvom Branka Ivankovića, a kako je u međuvremenu hrvatski trener smijenjen, imenovan je novi.

U proteklom periodu nekoliko imena se dovodilo u vezu s klupom Al-Ahlija, a klupsko rukovodstvo se odlučilo za 'starog znanca' Christiana Grossa koji je klub već imao priliku da vodi u dva navrata.

Radi se o 65-godišnjem Švicarcu koji je kroz trenersku karijeru imao priliku još da vodi Grasshoppers, Basel, Young Boys, Stuttgart, Tottenham, a posljednji posao imao je u Egiptu gdje je vodio Zamalek.

Za nadati se da će dolaskom Grossa bolji status imati i naši fudbaleri, koji, podsjetimo, skoro da i nisu nikako igrali u eri prethodnog trenera.

Top Komentari

BJB1
Normalan fudbalski svijet i ne zna za ovakve klubove,nebitne informacije,al posto nasi cjenjeni reprezentativci tamo igraju mora se,poserem se na klub i ligu
1 0
BiHScout
da bi bili pametni nebi se prodavali ko kurve za pare u takve ekipe nego bi trenirali i pokusavali da dodju do najbolje ekipe. haj zukanovic sa njegovim 50 tak godina ali saric boga mi glup ko krampa a tako i igra ko muga bez glave samo sto on ocelavi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi