Sarić: Mi imamo dosta veći motiv nego Grci, ako budemo pravi pobijedit ćemo

Veznjak bh. nacionalnog tima

Sarić: Mi imamo dosta veći motiv nego Grci, ako budemo pravi pobijedit ćemo

Bh. veznjak Elvis Sarić optimista je pred susret protiv Grčke i kaže ako naša selekcija bude prava, onda možemo očekivati pobjedu.

Sarić je sinoć protiv Finske bio u prvoj postavi, a naš nacionalni tim je ostvario pobjedu od 4:1.

Već danas poslijepodne on i saigrači su na treningu u Grčkoj i čekaju vrlo važan susret u utorak navečer protiv domaće selekcije.

Grci su podmladili ekipu, a Sarić kaže da naš tim ima dosta veći motiv.

"Nas bod u ovom trenutku ne zanima i svi smo svjesni da moramo ići na pobjedu. Tako ćemo se i pripremiti, probat ćemo u ova dva dana da se odmorimo što je više moguće".

Da li je prednost to što je selektor Grčke podmladio reprezentaciju?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Pa danas svi žele da igraju, da se dokazuju, ali mi imamo dosta veći motiv nego oni tako da ako budemo pravi vjerujem u našu pobjedu", poručio je naš veznjak.

Top Komentari

RodjeniRA
Ti si care Gattuso ili Jeremies nase repke! Znaci tvoja borbenost i brzo rjesavanje lopte nam znaci mnogo! A ova dvojica majmuna gore sto pljuju po tebi zbog njihovog neznanja porucio bi da ponekada i pogledaju utakmice reprezentacije jer sasvim je jasno da nisu gledali sinosnju utakmicu!
2 0
zokora
Sa tobom tesko bgm
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije