Sariću propao transfer u posljednjim trenucima prijelaznog roka

Al-Ahli ga uključio u trampu, ali...

Sariću propao transfer u posljednjim trenucima prijelaznog roka

Mediji iz Saudijske Arabije objavili su kako je Elvis Sarić u posljednjim trenucima prijelaznog roka mogao promijeniti klub.

Reprezentativac BiH od ljeta 2019. godine nosi dres tamošnjeg velikana Al-Ahlija, gdje je više-manje standardan, no u međuvremenu ovaj tim ga nije prijavio za utakmice Azijske Lige prvaka.

Potaknulo je to glasine o eventualnom odlasku Sarića iz Al-Ahlija, a prema pisanju nekoliko saudijskih medija, vrlo lako je nekadašnji fudbaler Sarajeva i Slobode mogao završiti u dresu Al-Wahdi. 

Al-Ahli je navodno očajnički želio da iz Al-Wahde dovede brazilskog fudbalera Anselma de Moraesa, a čelnici kluba iz Džede za njega su nudili upravo Sarića u zamjenu, te golmana Al-Yamija na posudbu do kraja sezone.

Do trampe na kraju nije došlo, pa je Sarić ostao u Al-Ahliju s kojim je inače ugovorom vezan do 2022. godine. U ovaj klub je, podsjetimo, stigao iz južnokorejskog Suwona u kojem je danas Sulejman Krpić.

Top Komentari

Saad
To je ***** jedan obicni a ne igrac **** mu prisinecki mater
6 3
Saad
Kakav saric majstore i jos ga s pjanicem poredis pa stvarno nisi dobar nikako,lik veze nema i ko god se imalo razumije u nogomet zna da je Saric produkt raznoraznih menadzeraskih talova...pa taj u Saudijskoj Arabiji nemoze igrati nije ni u Koreji mogao a sad ni u Sarajevu nebi imao mjesta...kakve gluposti pisete!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije