Sarri bijesan na Setiena: Nije mi se svidjelo kada je govorio o Pjaniću

Transfer je, ipak, realan

Sarri bijesan na Setiena: Nije mi se svidjelo kada je govorio o Pjaniću

Edmir Škorić

Maurizio Sarri, trener Juventusa, nije želio komentarisati navodnu razmjenu s Barcelonom prema kojoj bi Miralem Pjanić otputovao u Španiju, a Arthur Melo stigao u Italiju.

Sada je sve izglednije kako je postignut dogovor i samo se čeka da Arthur dođe u Torino na ljekarske, navodno će to biti već za vikend, dok će Pjanić sve to uraditi u Barceloni. I dok javnost s nestrpljenjem čeka rasplet, trener Juventusa je ljut na kolegu sa klupe Barcelone Quiquea Setiena.

"Arthur je igrač Barcelone i ružno mi je što sam počeo pričati o njemu. Nije mi se svidjelo kad je Setien govorio o Pjaniću. Ja, naravno, ne pričam o igraču koji ne igra za Juventus", rekao je Sarri pred večerašnji meč Juventus - Lecce.

Sarri je, na pitanje o Pjanićevom mogućem odlasku, rekao da ništa ne zna i dodao samo da Bosanac "nije igrač o kojem se raspravlja zbog njegovih tehničkih sposobnosti", uz napomenu da, ako i ode, to bi bilo iz drugih razloga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je igrač svih mojih samopouzdanja. Imao je težak period, imao je pad u igri, mora brzo reagovati i ne stvarati velike mentalne probleme ako ne uspije u jednoj ili dvije utakmice. S njim sam zadovoljan, siguran sam ima dovoljno prostora za napredak", dodao je Sarri.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
J..o porez koliko ste naporni, daj shvatli smo već, popustite malo.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi