Sarri govorio o Ronaldu i Pjaniću, jedan je na kraju otpao

Bez CR-a sutra

Sarri govorio o Ronaldu i Pjaniću, jedan je na kraju otpao

E. Škorić

Završena je reprezentativna pauza, vraćamo se klupskom nogometu, ali ne i Cristiano Ronaldo.

Iako je igrao u mečevima protiv Litvanije i Luksemburga za Portugal, Ronaldo će odmarati u narednim mečevima Juventusa.

Naravno, opet je novinare zanimalo zbog čega je Sarri ranije Ronada izveo u meču protiv Milana prije reprezentativne pauze. Taj potez izazvao je dosta reakcija, smatraju mnogi da je došlo do zahlađenja odnosa na relaciji Sarri - Ronaldo.

"Između mene i njega ne postoji ništa negativno. Te stvari se događaju i one su normalne", rekao je Sarri.

Ronaldo će propustiti sutrašnji meč u Seriji A, ali trebao bi da bude spreman za okršaj u Ligi prvaka protiv Atletica.

Kakve je igrače Sarri zatekao po dolasku s reprezentativnih okupljanja?

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Još uvijek ih nisam sve ni vidio. Cuadrado se vratio jučer, čak i malo podmukao. Ukratko, našao sam ih onakvima kakve ih nađete kad se vrate iz reprezentacije, svi puni sitnih problema i malih tegoba. Danilo se nije trebao izlagati naporima jer je imao razdoblje u kojem nije igrao, jer je povrijeđen, Ramsey nije igrao utakmicu prije, ali prvu je još u Ligi prvaka, pa su se počeli osjećati dobro. Bez sumnje se pravi problem odnosi na Alexa Sandra, čak i ako je ono što je izašlo manje ozbiljno od glasina koje su došle iz brazilske reprezentacije. Srećom, pregledi su ustanovili da je s Pjanićem sve u redu i on bi trebao da bude dostupan u ovoj utakmici".

Juve sutra od 15 sati gostuje u Bergamu, a trenutno je nakon 12 kola lider Serije A s 32 boda, dok Inter ima bod manje. Atalanta ima čak deset bodova manje od Juventusa i tek je na petom mjestu Serije A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baggio89
Samo pogledajte ovu rečenicu i vidjet cete o kakvom se novinaru radi; Juve sutra od 15 sati gostuje u Bergamu, a trenutno je nakon 12 kola druga momčad Serije A s 32 boda, dok Inter ima bod manje. Atalanta ima čak deset bodova manje od Juventusa i tek je na petom mjestu u Premier ligi.
1 0
svasta
Prc milojko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi