Sarri je dočekao svojih pet minuta za osvetu: "Kad su sa mnom osvojili titulu..."

Nije odolio da odgovori kritičarima

Sarri je dočekao svojih pet minuta za osvetu: "Kad su sa mnom osvojili titulu..."

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su na svom terenu pobijedili Sampdoriju sa 2:0 i zvanično su uspjeli da odbrane titulu prvaka Italije.

Juventus je po deveti put zaredom postao prvak Italije i nastavio je svoju nevjerovatnu dominaciju na Apeninima. Stara dama nije blistala ove sezone, ali i pored toga uspjeli su donijeti još jedan trofej u svoje vitrine.

Početkom sezone Juve je preuzeo Maurizio Sarri koji se često nalazio na udaru kritika zbog igre ovog tima, ali osvajanjem titule sigurno da je barem malo uspio utišati svoje kritičare.

Nakon utakmice Sarri je imao šta da kaže o svemu i ironičnim tonom je poručio da su igrači Juventusa nevjerovatno dobri s obzirom da su čak s njim uspjeli da osvoje titulu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ono je bio dug i težak put, ali sa sretnim završetkom. Ova ekipa zaslužuje veliko priznanje zbog gladi za pobjedom i odlučnosti koju su pokazali nakon osam titula zaredom. Najgore je kada se uspjeh uzima zdravo za gotovo. Ušao sam u svlačionicu nakon utakmice i samo sam im rekao da su očito jako dobri fudbaleri ako su uspjeli sa mnom osvojiti titulu", poručio je Sarri nakon meča.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi