Sarri nakon kiksa Juventusa: Igrali smo bez mozga i duše, sa igračima sam pričao 30 sekundi...
Sarri je sa mnogim stvarima bio nezadovoljan

Trener Stare dame očekivano nije bio zadovoljan sa igrom svog tima

Sarri nakon kiksa Juventusa: Igrali smo bez mozga i duše, sa igračima sam pričao 30 sekundi...

S. Pašalić

Juventus je danas odigrao samo 2:2 na svom terenu protiv Sassuola u utakmici 14. kola Serije A.

Maurizio Sarri očekivano nije bio zadovoljan sa igrom svog tima i istakao je da dosta toga nije štimalo, te da je timu nedostajalo duše i mozga.

"Razgovarao sam s ekipom 30 sekundi nakon utakmice", rekao je Sarri nakon utakmice.

"To nije bila negativan nastup, ali otvorili smo previše prostora, jeftino izgubili loptu i nismo koristili mozak. U drugom poluvremenu je išlo bolje, ali u prvom smo osjećali da nema dovoljno fokusa."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Napravili smo nekoliko ozbiljnih grešaka, primili smo gol jer smo bili previše tromi. Akcije tima su išle sporo, pokreti srednjeg reda su bili isključeni. Mislim da je to zato što smo došli nakon dvije vrlo naporne utakmice i nije bilo lako napuniti baterije."

"Timu je nedostajalo malo mozga i duše. Reakcija je stigla na kraju i čak smo mogli i pobijediti.", dodao je Sarri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi