Sarri: Pjanić je odigrao odlično prvih pola sata, a onda sam ja napravio grešku

Italijan otkrio što je izveo bh. reprezentativca

Sarri: Pjanić je odigrao odlično prvih pola sata, a onda sam ja napravio grešku

Admin Čaušević

Fudbal u Italiji se vratio remijem Juventusa i Milana (0:0). To je bilo dovoljno Bianconerima da izbore novo finale Kupa Italije.

Miralem Pjanić je bio starter na ovom meču, ali se nije proslavio. Bez obzira na odličan ulazak u utakmicu, kako je susret odmicao njegov utjecaj na terenu je bio sve manji.

Maurizio Sarri je bh. reprezentativca izveo u drugom poluvremenu. Iskusni Italijan je poslije utakmice rekao da je razlog Pjanićev žuti karton.

"Vezni red je u prvih pola sada odigrao veliku utakmicu, uključujući Pjanića. Zatim smo napravili zamjenu jer je imao žuti kartona. Tada sam ja napravio grešku jer s pet izmjena", kazao je Sarri.

"Milan je počeo s tri igrača nazada, a s izmjenama ih je trebalo raširiti jer je ekipa postala neuravnotežena. To je vjerovatno bila moja odgovornost".

Juventus će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Napoli - Inter. Meč na San Paolu se igra večeras, a Napolitanci imaju prednost od 1:0. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ek76
Zalosno da onako los Milan ne mozes da pobijedis sa igracem vise 75 minuta. Nisi ti trener za Juventus.
8 0
kiki
Zatim smo napravili zamjenu jer je imao žuti kartona. Tada sam ja napravio grešku jer s pet izmjena. Milan je počeo s tri igrača nazada
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi